Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
Blog

KROKODIL kandallócsipesz biztonságos kandallózás

Szabóné Virág Edit
2024.01.13 11:00
KROKODIL kandallócsipesz biztonságos kandallózás

Az Otthoni Tüzeskedés Nélkülözhetetlen Eszköze

Egy látszólag egyszerű, de annál hasznosabb kiegészítő, mely az otthoni tüzeskedés művészetét új szintre emeli.

Minden kályha vagy kandalló tulajdonos tudja, mennyire fontos, hogy gyorsan és tisztán tudjon új tüzelőanyagot betölteni a kandallóba. 
Esetleg a kandalló működésében kisebb-nagyobb incidens miatt gyorsan és biztonságon közbe tudjon lépni. 
De ez gyakran nem is olyan egyszerű, mert a kandalló forró, és valahogy mindig hiányzik egy harmadik kéz ...

A KROKODIL Előnyei

 

A KROKODIL kandallócsipesz egyedülálló kiegészítő, és rendkívül funkcionális, mivel segíti a fa biztonságos behelyezését a kandallóba, de megbízható eszköz az izzó parázs mozgatásában is.

Lehetővé teszi a kandallóból esetlegesen kieső izzó fadarabok összegyűjtését.
Ha a kandallóból véletlenül egy nagyobb vagy kisebb izzó hasáb kiesik, a KROKODILLAL könnyedén felvehetjük és visszahelyezhetjük a kandallóba.

Biztonsági okokból a modern kandallókályhák gyakran automatikusan záródó kandallóajtóval vannak felszerelve, amelyet egy kézzel kell nyitva tartani a kandalló feltöltésekor. 
Ilyenkor is jól jön a KROKODIL kandallócsipesz, mert ennek az ötletes elve lehetővé teszi, hogy egyik kezével nyitva tartsa az ajtót, a másikkal pedig biztonságosan tudja fogni a tűzifát. 

A robusztus krokodilfogónak még a nehezebb darabok sem jelentenek problémát. A hegyes fogófogak könnyedén alkalmazkodnak bármilyen formához, így garantáltan mindent megtart.

A speciális senotherm® UHT HYDRO bevonata szilárd, csúszásmentes felületet biztosít. Ez a szerszám nagyon könnyű, de ennek ellenére a KROKODIL a súlyemelés igazi mestere.

A KROKODIL Jellemzői

anyaga, bevonata

A krokodilfogó erős anyagból készül, és nincs benne bonyolult mechanika. Ez teszi ezt a szerszámot olyan robusztussá és teljesen karbantartásmentessé. 

Anyaga: fekete rugóacél, senotherm® UHT HYDRO bevonattal. Ez a bevonatrendszer simább, keményebb és tartósabb felületet képez, mint a hagyományos festékek, így a lehető legmagasabb felületminőséget biztosítja.

A Krokodil Kandallócsipesz ideális választás mindazok számára, akik gyakran használnak kandallót vagy kályhát otthonukban.
Leegyszerűsíti a tűzkezelést, csökkenti a sérülés kockázatát és kétségkívül favorit eszközként szolgál.

Minden kandallótulajdonosnak ajánlott befektetés, amely gyorsan megtérül aztán kedvenc kandallószerszámmá válik. Csekély befektetés: kényelmes használat és a biztonságos munkavégzés.