Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00

FÜSTCSÖVEK

A kályhák és kandallók hatékony működéséhez elengedhetetlenül fontosak a megfelelő füstcsövek.

Amikor kiválasztja új kandallóját vagy kályháját, nemcsak annak a minőségét kell figyelembe venni, hanem a hozzá tartozó kiegészítőket is, beleértve a füstcsöveket is.

A hatékony és zökkenőmentes működés mellett az esztétikus megjelenés is alapvető szempont, illetve természetesen mindenki azt szeretné, ha a kandallója vagy kályhája elegánsan lenne bekötve.

Fontos, hogy az esztétikai szempontok mellett a praktikus megoldásokra is odafigyeljünk!

Egységes megjelenést teremt, ha az összes füstcsövet ugyanattól a gyártótól választjuk, hogy ne legyenek eltérések a fekete szín egyes árnyalataiban.

A DARCO füstcsövek minden tekintetben ideális választásnak bizonyulnak azoknak, akik a tökéletes illeszkedést és megbízhatóságot keresik. Nincs bosszankodás, van első osztályú füstcső és tökéletes illeszkedés.

Ezek a füstcsövek minőségi DC01 2 mm vastag acéllemezből lézerhegesztéssel készülnek.

Felületkezelésük során a senotherm® UHT HYDRO bevonatrendszer alkalmazásával biztosítják a környezetbarát és rendkívül strapabíró felületet.
Ennek köszönhetően a DARCO füstcsövek simábbak és tartósabbak, mint a hagyományos festett felületek. Sőt ez a bevonatrendszer a lehető legmagasabb felületminőséget biztosítja.

FONTOS!

A kandalló vagy kályha üzemeltetése során fontos rendszeresen tisztítani a füstcsöveket, amelyet a kialakított tisztítónyílásokon keresztül végezhet el. A tisztítás gyakorisága az alkalmazott tüzelőanyagtól és a fűtés gyakoriságától függ.

A külső felület tisztítását csak hideg állapotban végezze, mikroszálas törlőkendővel. Ha nedves tisztítást alkalmaz, mindig azonnal törölje szárazra.

Jól dönt, ha itt választja ki a füstcsöveket a kandallójához, biztosan nem fog cslódni!