Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
KROKODIL kandalló csipesz
KROKODIL kandalló csipesz
14 900 Ft

KROKODIL kandalló csipesz

A Krokodil Kandallócsipesz egy kiváló példa azokra az innovatív eszközökre, amelyek egyszerűsítik és biztonságosabbá teszik a tűzifával való bánásmódot.
A Krokodil Kandallócsipesz tulajdonságai között kiemelkedik az egyszerűség és a funkcionalitás. A hosszú, erős fogókarok lehetővé teszik a biztonságos távolságtartást a parázstól, miközben a különleges fogazat segítségével kisebb-nagyobb fa darabokat is könnyedén meg tudunk fogni. Nem csak a tűzifa mozgatásában nyújt segítséget, hanem a kandallóból kieső izzó darabok gyors visszahelyezésében is. Blogunkban bővebben kifejtjük hasznosságát.

Hosszúság
465 mm
Szélesség
115 mm
Raktáron   (5 db)
14 900 Ft
Részletek

A "Krokodil Kandallócsipesz" egy kiváló példa azokra az innovatív eszközökre, amelyek egyszerűsítik és biztonságosabbá teszik a tűzifával való bánásmódot.
A Krokodil Kandallócsipesz tulajdonságai között kiemelkedik az egyszerűség és a funkcionalitás. A hosszú, erős fogókarok lehetővé teszik a biztonságos távolságtartást a parázstól, miközben a különleges fogazat segítségével kisebb-nagyobb fa darabokat is könnyedén meg tudunk fogni. Nem csak a tűzifa mozgatásában nyújt segítséget, hanem a kandallóból kieső izzó darabok gyors visszahelyezésében is.
Az anyagválasztás és a tervezés a tartósságot és a karbantartásmentességet helyezi előtérbe. A fekete rugóacélból készült eszköz a senotherm® UHT HYDRO bevonatnak köszönhetően nem csak szilárd és tartós, hanem az esztétikai megjelenésre is gondot fordítanak. Ez a bevonat kemény, sima felületet képez, mely sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos festékek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!