Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00

Bemutatóterem

Látogassa meg bemutatótermünket!

Valószínűleg online felületünk sokak számára elegendő információt tartalmaz a döntéshozáshoz. Azonban tisztában vagyunk vele, hogy vannak, akik a hagyományos vásárlási módot részesítik előnyben, mert tartanak a nagyobb értékű online vásárlástól.

Ha bizonytalan egyes termékek minőségében, vagy nem szeretne kattintással vásárolni, látogasson el kecskeméti üzletünkbe. Ennek alkalmával lehetősége lesz saját szemével meggyőződni és megtapasztalni az egyes kandalló márkák közötti lényeges különbségeket, a műszaki jellemzőiket és a sokrétű felszereltséget. Valamint élőben meg tudja nézni az online felületünkön lévő összes kandallótartozékot.
Az apró részletek gyakran döntő szerepet játszanak abban, hogy melyik kandalló vagy kandallókiegészítő felel meg legjobban az Ön igényeinek és elképzeléseinek. Továbbá egyértelművé válik az is, hogy valójában mennyivel nyújt többet egy magasabb árkategóriájú termék.

Sőt, üzletünkben néhány kandalló működés közben is látható. Lehetősége van arra is, hogy tesztelje a kandallókat, valódi élményeket szerezzen. Így hitelesebb képet kap az általunk forgalmazott termékekről, mert van, amit szavakkal nem tudunk átadni.

Itt virtuálisan körbejárható a bemutatótermünk
(2022.07.11-i állapot)
Teljes képernyős nézethez kattintson IDE

Arra törekszünk, hogy mindig a legfrissebb trendeknek és technológiáknak megfelelő választékot biztosítsuk. Ennek jegyében rendszeresen cseréljük az üzletünkben található modelleket.

70 m2-es kandalló bemutatótermünk főfűtéséről egy hőtárolós burkolatú, KOBOK márkájú CHOPOK 780/570 kandallóbetét gondoskodik, így Önnek lehetősége van megtapasztalni a kandallók hatékonyságát és kényelmét.

Kínálatunkban továbbá teraszfűtés, kerti grillek, kemencék, kerti kandallók, valamint számtalan kandalló tartozék és kiegészítő is megtalálható.

Vajon hány olyan kandalló üzlet vagy bemutatóterem van Magyarországon, amely több mint 30 éve megszakítás nélkül, ugyanazon a helyen, de mindig a legújabb technológiákat és trendeket bemutatva működik?

Nálunk valóban az elismert és luxus kandallómárkák legkiválóbb modelljeivel is találkozhat. Ha hosszú távra tervez, és a minőség elkötelezett híve, akkor válasszon minket, és fedezze fel Magyarország legszínvonalasabb kandalló és kályha kínálatát.

Kandallótervezéssel, kandallóépítéssel kapcsolatos további információval és személyes segítséggel szívesen állunk rendelkezésére kandalló bemutatótermünkben, illetve telefonon. Időpont egyeztetés nem feltétlenül szükséges, de javasolt.

Nyitva tartás:
Hétköznapokon: 10-17 óráig
Szombaton: 9-12 óráig

Elérhetőség:
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 33.
Mobil: +36-20/423-3600
Telefon: 0676/495-545
E-mail cím: info@szabokandallo.hu