Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00

Családi értékek és a megújulás ereje

Több mint 30 éve működünk. Büszkén, magyar tulajdonban lévő, második generációs családi vállalkozásként szolgáljuk ügyfeleinket.

Online platformunk a szabokandallobolt.hu, rangos márkák kiváló minőségű kandallóit és kályháit kínálja a látogatóknak, kiegészítve azt a szükséges tartozékokkal. Portfóliónkat mindig az aktuális trendekhez igazítjuk.

Több mint 30 éve vagyunk jelen ezen a piacon, szakértelmünk és tapasztalatunk kiemel minket a versenytársaink közül.
A hosszú praxisunk alatt kipróbált és megismert kandalló márkákból szelektáltunk kínálatunkba. Nem az volt a cél, hogy minél több termék legyen elérhető nálunk, hanem kizárólag azok szerepelhetnek a portfóliónkba, amelyekkel azonosulni tudunk, azaz megfelelnek az általunk támasztott követelményeknek.

Cégünk a minőségi kandallók magyarországi kereskedelmének elkötelezettje. Az elmúlt évek alatt szoros kapcsolatot alakítottunk ki a leginnovatívabb kandallógyártó cégekkel.
Ennek köszönhetően színvonalas és megbízható termékskálát kínálunk ügyfeleinknek, továbbá azonnali információkkal tudunk szolgálni a kandallók iránt érdeklődőknek.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?
  • Minden általunk kínált kandalló prémium márkát képvisel, és magas minőséget garantál.
  • Rugalmasan kezeljük a garanciális ügyeket, és minden esetben az ügyfél igényeit helyezzük előtérbe.
  • Termékeinket alaposan ellenőrizzük a csomagolás előtt, és ha esetlegesen hibás terméket kapna a vásárló, díjmentesen kicseréljük azt.
  • Minden megrendelt termékhez küldjük a számlát és az érvényesített Jótállási jegyet. Azokhoz a termékekhez, amelyekhez szükséges, magyar nyelvű használati utasítást is mellékelünk.
  • Nincs szükség előre fizetni, hiszen lehetőség van a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetésre is.
  • Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárolt termékkel, hívja ügyfélszolgálatunkat, és örömmel segítünk megoldani a helyzetet.
  • Folyamatosan nyomon követjük a legfrissebb trendeket, így webáruházunkban mindig a legkorszerűbb termékeket találja meg.
  • A mögöttünk álló 31 év tapasztalat, a több mint 5000 megépített kandalló és számtalan elégedett vásárló a garancia munkánkra.

Elkötelezettek vagyunk, és döntéseinket szakmai alapokon, és a hatályos jogszabályokat figyelembe véve hozzuk meg.

A minőség és megrendelőink hosszú távú elégedettsége mindig elsődleges szempont nálunk.

Szívesen segítünk Önnek a kandallókályha vagy kandallótűztér kiválasztásában. Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szabokandallo.hu e-mail címen vagy hívja a +36204233600 telefonszámot.

Személyesen is érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen bemutatótermünk is van, ahol Magyarország legszínvonalasabb kandalló és kályha kínálatával várjuk Önt!