Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00

FATÁROLÓ

Az ország legnagyobb, raktárról elérhető fatároló és fahordozó választékát itt találja.

Széles termékpalettánkat kecskeméti üzletünkben élőben meg is nézheti, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezére a megfelelő termék kiválasztásában.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL AZONNAL vagy FUTÁRSZOLGÁLATTAL 1-2 MUNKANAP ALATT!

A kandallók és kályhák elengedhetetlen kiegészítőjeként, fatárolóink és fahordozóink nem csupán a fa tárolását könnyítik meg, hanem elősegítik a tüzelőanyag előszárítását is, a száraz tűzifa pedig tisztább égést eredményez.

Minőségi anyagokból, mint az acél, fa, filc, vesszőkosár vagy műanyag, készülő termékeink tartósságot garantálnak.

Választékunkban megtalálhatóak modern, minimalista kivitelű és hagyományos, rusztikus stílusú darabok is, így mindenki megtalálja a saját belső tereihez illő darabot. 

Kínálatunkban szerepelnek különböző méretű és kapacitású modellek, lehetővé téve, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő tárolót válasszon. Legyen szó kisebb méretű termékekről, amelyek ideálisak kisebb terekhez, vagy nagyobb kapacitásúakról, amelyek akár több kilogramm fa tárolására is alkalmasak.

Fatárolóink és fahordozóink kényelmes hozzáférést biztosítanak a tűzifához, ezzel könnyítve a kandallók és kályhák használatát.

Ezek a termékek ideálisak otthonokba, hétvégi házakba vagy akár vendéglátóipari egységekbe, mindenhova, ahol kandalló vagy kályha van.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy bizonyos fatárolóink multifunkcionális kialakításuknak köszönhetően más tárgyak, például gyerekjátékok tárolására is kiválóan alkalmasak, így többfunkciós megoldást kínálnak otthonába.


27termék 112
27termék 112
Szűrés
Ár
 (Ft)
5 600 Ft - 258 000 Ft
Szélesség
 (mm)
300 mm - 550 mm
Magasság
 (mm)
330 mm - 520 mm
Mélység
 (mm)
240 mm - 410 mm
Tömeg
 (kg)
1 kg - 2 kg
Termék státusza