Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00

MÁRKÁINK

PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉG A MI VEZÉRELVÜNK! Ez kandallókínálatunk gondos kiválasztására és a szolgáltatásunkra is vonatkozik. A szabokandallobolt.hu kizárólag megbízható és közismerten hiteles gyártói háttérrel bíró kandallógyártók termékeit kínálja, mint például a BRUNNER, AUSTROFLAMM, LEDA, KOBOK, HOXTER, Romotop, SUPRA, Richard Le Droff és PLANIKA termékei. Ezen márkák különböző műszaki specifikációkkal rendelkeznek, eltérő megjelenésűek, ebből adódóan más-más árkategóriába tartoznak.

A kandallók terén kiemelkedő minőséget képviselő német, osztrák, cseh, szlovák, francia prémium márkáink között mindenki megtalálhatja az ideális darabot, amely majd tökéletesen illeszkedik az otthona stílusához.

Röviden bemutatjuk márkáinkat:

BRUNNER

AUSTROFLAMM

AZ AUSTROFLAMM kifejezetten hőtárolós kandallókra specializálódott cég, amely 1983 óta gyárt minden tekintetben innovatív, különösen gazdaságos kandallókályhákat és kandallótűztereket.

Konkrét cél volt az olyan kandallók létrehozása, amelyek nemcsak otthonos meleget adnak, hanem új fejezetet írnak a dizájn és a hatékonyság terén is.

Az AUSTROFLAMM kandallókályhák fő sajátossága az extravagáns megjelenés. Egyes darabok meghatározó irányvonala egyfajta avantgárd stílus. Minden kandallókályhának egyénisége van. Ha szemügyre veszi vagy megtapintja az AUSTROFLAMM kandallók felületét, már az az érzése támad, hogy egy nem / nem egy mindennapi darab.

Az AUSTROFLAMM termékek nem csak az utánozhatatlan dizájnjuk miatt meggyőzőek. A cég műszaki vonatkozásban is magasra tette a mércét, hőtárolásban kiemelkedő szintet képvisel. Az Austroflamm úttörő szerepet játszik a hőtárolásban és a tűzálló beton fejlesztésésében és gyártásában.

Az AUSTROFLAMM innovatív hőtárolói: • HMS (Heat Memory System – hőmemória-rendszer – még a beszerelés módja is AUSTROFLAMM szabadalom), • XTRA hőtároló.

Így döntő szerepet játszott abban, hogy az elmúlt években jelentősen csökkentek a szilárd tüzelőanyagok égéstermékeinek károsanyag kibocsátási értékei. Állíthatjuk, hogy az AUSTROFLAMM új mércét állított fel az iparágban.

LEDA

A kiváló minőségű öntvénykályhák vezető gyártója.

„Made in Germany” – Teljeskörű gyártás kizárólag Németországban.

A LEDA 33 500 m²-nyi területen gyártja a ma legmodernebb, hagyományos kézműves technológiával tradicionális öntöttvas kályhákat, kompakt, hőtárolós kandallókályhákat, illetve kandallóbetéteket.

A 160 fős gyárban évente körülbelül 20 000 készüléket gyártanak, melyeket exportálnak Európa-szerte – sőt világszerte Ausztráliába és Koreába is.

Cégünk 2022 óta exkluzív importőrként forgalmazza a LEDA márka termékeit.

A kandallók fejlesztése és a gyártása kizárólag Leerben zajlik: • a tervezés és a modellkészítés • az olvasztás, az automata öntés, a zománcozás, • a CNC megmunkálás, a festés és az összeszerelés.

A LEDA kályhák széles választékát úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljenek az egyediség és a funkcionalitás legmagasabb követelményeinek.

LEDA – e tekintetben nehezen találunk hozzá hasonló nevet a szakmában – a hagyományt, a legmagasabb minőséget, a tartósságot, a kényelmet és az innovációt képviseli.

Ezen belül az 1873-as alapítás óta a minőség legfontosabb prioritás. Ehhez egyenletesen jó minőségű öntvény- és zománcalapanyagot használnak.

A LEDA kályhák kizárólag öntöttvasból készülnek. Ennek oka, hogy az öntöttvas számos előnnyel rendelkezik: a nagy hőállóság és a méretstabilitás nemcsak hosszú élettartamot garantál, hanem jó hővezető is.

További különlegesség: egyes LEDA kályhákat fényes zománcréteggel gyártanak. A természetes nyersanyagokból, például kvarcból és káliumból készült zománc egy olvasztott üveg, amely védőrétegként is szolgál. A zománcnak számos előnye van: sima felülete könnyen tisztítható, karcálló és színtartó, de ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak is. Így ideális kandallók felületkezelésére. Emellett megbízható védelmet nyújt a korrózió ellen is, ezért különösen tartósnak számít.

Az öntöttvas és a zománc körülbelül 800 ˚C-on elválaszthatatlanul összeolvadnak. Ez élénk csillogást és mély tónust eredményez.

Sok szépet láttunk már, de ilyen gyönyörűen kidolgozott öntöttvas és zománcozott felületekhez még nem volt szerencsénk.

KOBOK

KOBOK kandallóbetét egy életre szóló választás.

A KOBOK kandallóbetétek a legmodernebb gyártási technológiák és eljárások alkalmazásának köszönhetően folyamatos üzemmódra alkalmasak, így tehát főfűtésre is használhatóak. A szlovákiai Piesokban 1993 óta készülnek a világszerte forgalmazott kandallóbetétek.

A KOBOK kizárólag 100 %-osan zárt, légtömör készülékeket gyárt, melyeket környezetbarát, oldószermentes, már szobahőmérsékleten gyorsan száradó bevonattal látnak el. Ergo, az első begyújtás nem lesz kellemetlen.

A Kobok mérnök tulajdosa anyagfelhasználás szempontjából tudatosan túlméretezte a tűztereket, így lényegesen érzéketlenebbbek a szélsőséges használatra. A termék súlyának is jelzés értéke van.

Maximális tervezési szabadságot biztosít az 540 féle tűztér alaptípus, 11 különböző szélességben, 6 féle magasságban, több mint 4000 féle variációban.

Az egyedülállóan széles kandallóbetét választék lehetővé teszi, hogy találjon egy olyan modellt, mely minden bizonnyal megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak. Számos opció közül választhat, melyekkel személyre szabható a tűztér megjelenése, illetve tovább növelhető a műszaki tartalma, hogy a kandallóbetét az Ön minden igényét kielégítse.

2005 óta vagyunk hivatalos partnere a KOBOK cégnek, 2015 óta pedig exkluzív importőrök. A legjobb szívvel ajánljuk a KOBOK tűztereit, hivatkozva az utóbbi évek sok-sok elégedett ügyfelére, és a reklamáció mentességre.

SUPRA

A SUPRA egy 1878-ban alapított francia cég, a zárt kandallók feltalálója, amely kandallókályhák gyártására specializálódott. Cégünk 1993 óta forgalmazza a SUPRA márka termékeit, 2016 óta exkluzív importőrként.

A SUPRA folyamatosan új, innovatív modelleket fejleszt. A legmodernebb technológiák felhasználásával minőségi, könnyen kezelhető kandallókályhákat, például öntöttvas kályhákat is gyárt.

A SUPRA márka sajátossága, hogy különböző stílusokat kínál. Ha skandináv, industriál, vidéki vagy modern jellegű kályhát keres, akkor ajánljuk a mai trendek által ihletett SUPRA fatüzelésű kályháinkat. Szezononként mindig újabb, egyedi dizájnnal jelentkeznek. Elegáns kialakítású, nagy teljesítményű, funkcionális kandallókályhái Európa szerte népszerűek.

Kandallókályháikat gondosan kialakított esztétikum jellemzi, kiválóan illeszkednek mindenféle enteriőrbe.

RLD

Richard Le Droff több mint 90 éve gyártja elegáns kandallóit. Cégünk 1993 óta forgalmazza a márka termékeit, 2016 óta exkluzív importőrként.

Richard Le Droff a SUPRA prémium márkája, számukra a kiválóság alapkövetelmény.

A mérnökök és a dizájnerek a teljesítmény és hatásfok harmonizációjára törekszenek, miközben nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és a környezeti fenntarthatóságra.

A jelenlegi trendeknek megfelelően a fatüzelésű kályhái gazdaságosak mind a hely-, mind az energiafelhasználás szempontjából.

Az egyedi dizájn és a kivételes teljesítmény találkozik a Richard Le Droff modern, panoráma üveges kandallókályháiban, melyek minden ízlést kielégítenek.

ROMOTOP

A Romotop cég Európa egyik legnagyobb kandalló gyártó cége. Megbízható, populáris, környezetbarát termékeket készít. Az innovációnak köszönhetően termékeik könnyű használhatósága és a bennük rejlő praktikus technológiai megoldások révén az európai piac egyik legdinamikusabban fejlődő márkájává vált.Termékpalettánkon a Romotop termékek 2012 óta megtalálhatóak.

A ROMOTOP cég ajánlata több mint 100 különböző kandallókályha modellt tartalmaz. Ezek között talál homokkő, zsírkő vagy lemez burkolatot, illetve 70 féle színű hőtároló kerámia burkolatot. A ROMOTOP tűzterek mindegyike külső levegő csatlakozóval ellátott, légtömör.

A széles termékválasztékban megtalálhatóak konvekciós, akkumulációs és központi fűtéshez csatlakoztatható kandallóbetétek is, melyek megfelelnek a normál és az alacsony energiafelhasználású házak igényeinek is.

HOXTER

A cég különösen elkötelezett a hagyományos értékek iránt, amelyek az egyszerűséget és hatékonyságot hangsúlyozzák. A HOXTER 2009 óta gyárt kandallóbetéteket, amelyek világszerte több mint 25 országban elérhetőek.

A HOXTER termékek masszívak, a legjobb minőségű anyagokból készülnek, így intenzív használat és nagy igénybevétel esetén is hosszú élettartam jellemzi őket.

A HOXTER kandallóbetétek hőtárolós és konvekciós technológiával is építhetők. Hatékonyan működnek zárt burkolatú hőtárolós kandallókban, további hőtároló tömeg hozzáépítésével még növelve a hatékonyságot.

Konvekciós technológiával viszont praktikus olyan környezetekben is, ahol a meleg levegő más helyiségekbe való áramlását kívánják biztosítani.

PLANIKA

A Planika intelligens biokandallói a szabadalmaztatott BEV TechnologyTM-val az iparág legfejlettebb termékei.

Tulajdonképpen egyedüli megoldás, amely a lehető legtisztább égési folyamatot garantálja füst, szag és hamu nélkül. A Planika kandallói teljesen automatikusak és biztonságosak. A teljes égési folyamat komplett kontrollját több biztonsági érzékelőhöz csatlakoztatott mikroprocesszor vezérli, kiküszöbölve a felhasználói hibákat. További kiemelkedő biztonsági jellemző, hogy nincs közvetlen érintkezés láng és az üzemanyag között, csak a gázok égnek.

Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően kijelenthetjük, hogy a Planika gyártja a „legzöldebb” kandallót.

DARCO

A DARCO 1992 óta működő, három generációs családi vállalkozás. Bizalmon és hitelességen alapuló kapcsolatokat épít ügyfeleivel és partnereivel.

A DARCO saját kutatólaboratóriumában fejleszti termékeit. Kutatási tevékenységének eredménye több mint 5000 termék, valamint több mint 60 szabadalom és oltalmi jog.

Alapvető filozófiájuk: Kompromisszumok nélküli minőség Átfogó, biztonságos, megbízható és környezetbarát megoldások teljes termékskáláját kínálják a szellőztetési- és fűtéstechnika területén. A teljeskörűen felszerelt, modern, két 20 000 m2 összterületű gyártóüzem és az automatizált géppark teszi lehetővé a nagy kapacitású és komplex gyártást.