Kérdése van? Hívjon minket! +36204233600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
SÜD 104 kandalló tisztítószett, fatárolóval
SÜD 104 kandalló tisztítószett, fatárolóval
49 000 Ft

SÜD 104 kandalló tisztítószett, fatárolóval

Ez egy praktikus és esztétikus, kettő az egyben megoldás, amely egyesíti a fatároló és kandalló tisztító szett funkcióit. Kifejezetten a nappaliban található kandallók és kályhák mellé tervezve.

Tökéletes megoldás lehet azok számára, akik szeretik a kandallójukat vagy kályhájukat rendezetten és stílusosan tartani.
A kombinált kivitel nem csak hogy helyet takarít meg, hanem funkcionalitásában is kiváló, mivel egyszerre szolgál fatárolóként és kandalló tisztítókészlet tartójaként.

A görgők megkönnyítik a mozgatását, így akár a tűzifa utántöltése, akár a takarítás során egyszerűen áthelyezhető a kívánt helyre.
A görgők használata különösen hasznos lehet nehéz tűzifa esetén, így megkímélve a használóját a felesleges súlyemeléstő
l.

A tároló fő része mély, így bőséges helyet biztosít a hasábfa tárolására, míg a hátsó része, ahol a tisztítószerszámok helyezkednek el, praktikusan szervezett.

Raktáron   (5 db)
49 000 Ft
Részletek

Tartalmazza a leggyakrabban használt tisztító eszközöket: egy seprűt, egy lapátot és egy piszkát, amelyek mind szükségesek a kandalló környékének tisztán tartásához.

A tároló felépítése lehetővé teszi az eszközök kényelmes és rendezett tárolását, miközben könnyen hozzáférhetők, amikor szükség van rájuk.

A design minimalista, mégis elegáns, fekete színe pedig biztosítja, hogy illeszkedjen a legtöbb otthoni dekorációhoz.  

Ez a kombinált fatároló és tisztító szett nemcsak funkcionális, hanem dekoratív kiegészítője is lehet a nappalinak, kihangsúlyozva a kandalló vagy kályha központi szerepét.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!