Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
ML 168 exkluzív fatároló görgös
ML 168 exkluzív fatároló görgös
69 000 Ft

ML 168 exkluzív fatároló görgös

Ez a görgővel ellátott, fekete fatároló egyszerű, mégis stílusos megoldást kínál a kandallók és kályhák mellé. A tároló fémból készült, mely stabilitást és tartósságot biztosít. 

Szélesség
380 mm
Magasság
420 mm
Raktáron   (5 db)
69 000 Ft
Részletek

Ez a görgővel ellátott, fekete fatároló egyszerű, mégis stílusos megoldást kínál a kandallók és kályhák mellé. A ML 168 fatároló letisztult vonalvezetése és egyszerűsége hozzájárul, hogy könnyen beilleszthető legyen a különböző belső terekbe.Fémból készült, mely stabilitást és tartósságot biztosít. A fekete színe elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki, igy könnyen illeszkedik a legtöbb enteriőrbe. Ha a tűzifát rendezetten helyezzük ell, akkor nemcsak praktikus, hanem dekoratív elemként is funkcionál.

A tároló alján található görgők lehetővé teszik, hogy könnyedén mozgatható legyen, így szükség esetén egyszerűen áthelyezhető a szoba bármely pontjára. A kialakítása gondoskodik a megfelelő szellőzésről, amely elősegíti a tűzifák szárazon és használatra készen tartását. Az egyszerűsége ellenére ez a fatároló kiválóan ötvözi a funkcionalitást és a modern design-t, így praktikus kiegészítője lehet az Ön otthonának is.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!