Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
Gyermek védőrács
Gyermek védőrács
47 900 Ft

Gyermek védőrács

A gyermek biztonsága az első

Amint a család kisebb tagjai elkezdenek mászni vagy járni, a szülők mindjobban aggódnak értük, hiszen elsődleges prioritás gyermekük biztonsága.

A kandalló környéke különösen veszélyes lehet, hiszen a forró üveg komoly sérüléseket okozhat. Mutatunk egy olyan megoldást, amely nem csak a kandalló környékét teszi biztonságossá, hanem használatával otthona más veszélyes területeit is hatékonyan elkerítheti.

A fekete színű, összecsukható gyermek védőrács tökéletes megoldást kínál a kandalló körüli terület biztosítására. Az öt zsanérral kapcsolódó részből álló konstrukció lehetővé teszi, hogy a rácsot nem csak a kandalló, hanem a lakás vagy a ház más veszélyes területein is alkalmazza, például lépcsőfordulók vagy egyéb kritikus pontok elkerítésére.

A gyermekvédőrács legfontosabb jellemzői és előnyei:

  • Megvédi gyermekét: A rács megakadályozza, hogy a gyerekek túl közel kerüljenek a forró üveghez vagy más veszélyes helyekhez.
  • A középső elem biztonságosan zárható ajtóként funkcionál, így a felnőttek könnyen átjuthatnak rajta.
  • Falhoz rögzíthető: A stabil rögzítés érdekében a rács csavarokkal rögzíthető a falhoz, így nem borulhat fel véletlenül sem.
  • Összecsukható és kis helyen tárolható: Amikor nincs használatban, a rács összecsukható, így tároláskor kevés helyet foglal.
  • Univerzális felhasználhatóság: 300 cm hosszú és 5 csuklós részből áll, így számos helyzetben alkalmazható, legyen szó a kandalló, a TV vagy a szoba bizonyos részeinek elválasztásáról.
  • Strapabíró konstrukció: A megbízható tervezésnek köszönhetően hosszú távon szolgálja otthonának biztonságát.

Összefoglalva, a gyermekvédőrács nem csupán egy hasznos kiegészítő a kandalló körül, hanem egy sokoldalú biztonsági megoldás, amely segít megőrizni gyermeke biztonságát otthona különböző pontjain.

Szélesség
3 000 mm
Magasság
750 mm
Tömeg
13,5 kg
Raktáron   (10 db)
47 900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!