Kérdése van? Hívjon minket! +36204233600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
MLVENT3 termikus kályhaventilátor füstcsőhöz rögzíthető
MLVENT3 termikus kályhaventilátor füstcsőhöz rögzíthető
56 500 Ft

MLVENT3 termikus kályhaventilátor füstcsőhöz rögzíthető

Gyors hőeloszlás: Ez a 4 lapátos  kályhaventilátor segíti a meleg levegő gyorsabb és egyenletesebb eloszlását a helyiségben, ez különösen nagyobb területeken fontos.
Nem igényel elektromos áramot: a termoelektromos technológia segítségével a kályha hőjéből nyeri az energiát, így üzemeltetése rendkívül környezetbarát.
Automatikus működés: Automatikusan beindul, amikor a készülék alja eléri a 50°C hőmérsékletet.
Magas hőmérsékleten is alkalmazható: Ez a
 kályha ventilátor magas hőmérsékletek mellett is - akár 350°C-os felületi hőmérsékletig - biztonságosan használható, ami kiemeli a hagyományos ventilátorok közül. Ez a tulajdonsága teszi ideálissá a kályhákhoz.
Lágy légáramlás: A ventilátor kellemes, nem túl erős légáramlatot biztosít, amely 150 vbf/perc, így nem zavaró a használata.
Hőenergia maximális kihasználásaA jobb légcirkulációval a ventilátor növeli a kályha hőenergia-kihasználását, így ugyanannyi tűzifából több meleget kapunk.
Takarékos működést biztosítJelentősen csökkenthetjük a tűzifa-felhasználást, hiszen hatékonyabban használjuk fel a kályha által termelt hőt. Ez nemcsak pénztárcabarát, hanem környezettudatos megoldás is.
Egyszerű telepítés és karbantartás: a beépített mágnessel egyszerűen rögzíthető a kályhacsőhöz, de a készlet tartalmaz egy acél csőbilincset is.

A kályha ventilátor egy remek beruházás, amely nemcsak kényelmet és megtakarítást jelent a hideg napokon, hanem hozzájárul a környezetünk védelméhez is.

Szélesség
200 mm
Magasság
250 mm
Mélység
200 mm
Raktáron   (1 db)
56 500 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!