Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/423-3600
H-P 7:30 - 17:00
Sz: 9 - 12:00
MLVENT2 termikus kályhaventilátor forgó funkcióval
MLVENT2 termikus kályhaventilátor forgó funkcióval
48 000 Ft

MLVENT2 termikus kályhaventilátor forgó funkcióval

Gyors hőeloszlás: Ez a kifinomult, 4 lapátos kályhaventilátor nemcsak a gyors és egyenletes hőeloszlást biztosítja, hanem a nagyobb terekben is kivételesen hatékony.
Oszcilláló funkció: Az oszcillálás egy periodikus mozgás. Ez a saját tengely körül végzett oda-vissza, ingázó mozgás egy olyan mechanizmus, amikor a ventilátor lapátjai nem csak egy helyben forognak, hanem egy meghatározott szögben ide-oda mozognak. Ez a mozgás még inkább elősegíti, hogy a meleg levegő szélesebb területen oszoljon szét a szoba különböző részein, ezáltal javítva a fűtés hatékonyságát.
Nem igényel elektromos áramot: A termoelektromos technológia felhasználásával az Oszcilo ventilátor a kályha hőjéből nyeri az energiát, ezáltal elektromos áram nélkül működik. Ez a környezetbarát megoldás nemcsak a környezetre, hanem pénztárcájára is kíméletes.
Automatikus működés: A ventilátor akkor kapcsol be, amikor a készülék alja eléri az optimális 50°C hőmérsékletet. Önnek nem kell folyamatosan figyelnie a hőmérsékletet, a ventilátor magától gondoskodik a kellemes légkör megteremtéséről.
Magas hőmérsékleten is alkalmazható: Ez a kályha ventilátor magas hőmérsékletek mellett is - akár 350°C-os felületi hőmérsékletig - biztonságosan használható, ami kiemeli a hagyományos ventilátorok közül. Ezért kiváló választás az Ön kályhájához is.
Lágy légáramlás: A ventilátor kellemes, nem túl erős légáramlatot biztosít, amely 150 vbf/perc, így nem zavaró a használata.
Hőenergia maximális kihasználása: A jobb légcirkulációval a ventilátor növeli a kályha hőenergia-kihasználását, így ugyanannyi tűzifából több meleget kapunk.
Takarékos működést biztosít: Nemcsak a kényelem, hanem a gazdaságosság is fontos szempont. Az Oszcilo kályhaventilátor használatával jelentősen csökkentheti a tűzifa-felhasználást, ami pénztárcabarát és környezettudatos megoldás.
Egyszerű telepítés és karbantartás: Nincs szükség bonyolult telepítésre vagy karbantartásra, egyszerűen a kályha tetejére helyezhető.

Az Oszcilo kályhaventilátor a kényelem mellett megtakarítást is nyújt az Ön számára. Ugyanis miközben aktív szerepet vállal a környezetvédelemben, egyúttal a fafogyasztáson spórolni fog.
Szélesség
200 mm
Magasság
250 mm
Mélység
200 mm
Raktáron   (2 db)
48 000 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!